YouTube Premium APK v17.45.36 İndir – Reklamsız

                                                          YouTube Premium APk




YouTube Premium APK v17.45.36 İndir – Reklamsız, Vancedapp tarafından geliştirilen bir android YouTube ve YouTube Music uygulamasıdır.

Son yıllarda YouTube platformuna bayağı ilgi arttı. Özellikle pandemi döneminde insanlar evlerine kapandığı için, YouTube videolarına sarmış durumdalar. Ancak hem YouTube, hem de YouTube Music inanılmaz derecede reklamla dolmaya başladı. Ben de bu durumdan çok rahatsız oldum ve araştırmaya koyuldum. Araştırmalarım sonucunda YouTube Vanced’ı keşfettim. Hadi birlikte vanced olayına bir bakalım.

vanced-manager-apk

Reklamsız YouTube

Uygulamanın yapımcısı, uygulamayı şöyle tanımlamış: “YouTube Vanced, bildiğiniz varsayılan Android YouTube uygulamasıdır, ancak daha iyisi! Reklam engelleme, gerçek karanlık mod ve çok daha fazla özellik içerir.” Üstelik içerisinde YouTube ve YouTube Music’in reklamsız ve premium hallerini barındıran Vanced Manager’i da yapmış. Ayrıca YouTube Music için de, “Vanced, ama Youtube Müzik için! Bu, vanced’e kıyasla nispeten daha az özellik bakımından zengindir, ancak yine de Youtube Müzik’te reklam engelleme ve arka planda oynatma gibi beklediğiniz birçok şeyi içerir!”

vanced-manager-apk

Yapmanız gerekenler

Vanced Manager’i indirdikten sonra ilk yapmanız gereken YouTube Vanced ve YouTube Music tiklerini işaretlemek. Sonrasında microG uygulamasını indireceksiniz. microG uygulamasından gmail hesabınızla giriş yapıyorsunuz. Ardından ekran görüntülerini de paylaşmış olduğum ayarlamaları yapıyorsunuz. Hepsi bu kadar basit. YouTube Premium APK almanıza da gerek kalmıyor.

Ana Özellikler:
Göz ve pil yorgunluğunu azaltmak için koyu siyah tema seçeneğine sahiptir.
Tüm video reklamları engeller ve videoları arka planda veya Resim İçinde Resim’de oynatmanıza olanak tanır (yalnızca android 8.0 ve üzeri sürümlerde)
Kaydırma kontrolleri, VLC veya MX Player (yapılandırılabilir dolgu ile) gibi diğer video oynatıcı uygulamalarında olduğu gibi parlaklığı ve sesi kontrol etmenize olanak tanır.
Yeni otomatik tekrar özelliği, tiktoks / vines gibi videoların keyfini çıkarmanıza veya bir şarkıyı döngüde çalmaya devam etmenize olanak tanır.
Yeni yorumlar bölümünü veya mini oynatıcıyı beğenmediniz mi? Eski sürüme çok benzeyen (biraz hatalı da olsa) tablet sürümlerine de geçiş yapılabilir.

youtube premium apk

Son olarak

5 milyardan fazla insanın kullandığı bu YouTube uygulaması, reklamlarından geçilmez  hale geldi. İnsanların şikayetleri bitmiyor. Tamam belki YouTube içerik üreticileri para kazansın diye yapıyorsunuz. Fakat bir videoda kullanılacak reklamı sınırlamalılar. Aksi takdirde izlenen video sürekli bölünüyor. Ücretsiz bir platformu bu çağda ücretli yapmak güzel. Fakat reklamlı sürümünü de abartmamak gerekiyor.

 

  • KURULUM

  • Oturum açabilmek için ve bildirimler için microG kurun.
    Sonrasında CPU modelinize göre APK indirin ve uygulamayı açın.
    Uygulama içinde oturum açabilirsiniz.
    Normal YouTube u silmenize gerek yok. Devredışı bırakabilirsiniz.
  • MOD BİLGİSİ

  • Vanced Managera gerek kalmadı.
    Uygulama simgesi Orijinal YouTube uygulamasıyla aynı yapıldı
    Uygulamanın adı YouTube Vanced değil. YouTube olarak değiştirildi.
    Açılış ekranı falan YouTubela aynı hale getirildi.
    Gereksiz şeyler kaldırıldı
    Gizli Google Reklamları kaldırıldı
    Google Playle bağını tamamen kopardım.
    Analizler falan kaldırıldı
    İstenmeyen izinleri de kaldırdım
    Fazladan dosyalar vardı gereksiz, hepsini sildim.
    Tüm cihazlar için uyumlu hale getirdim.
    Sıkıştırma yapmadım. Orijinal bıraktım.
    Türkçe dil desteği var
    İki farklı CPU için ayrı linkler verdim.
    Android 11 ve üzeri cihazlarda da test edildi. Sorunsuzdur.
    Reklamsız
    Sponsorlu Reklam Geçilir
    Like atın, abone olun (etkileşim) kısmı otomatik geçilir
    İntro ve outro otomatik geçilir
    Arkaplanda oynatma
    Mini ekranda oynatma

Yorum Gönder

0 Yorumlar