Minion Rush mod apk unlimited money


        MİNİON RUSH MOD APK 

Sonsuz koşu: Resmi Minyonlar, Çılgın
 Hırsız oyunu

İnanılmaz eğlenceli ve çılgıncasına cesur Minyonlarla ardına bakmadan koşma zamanı!

Illumination, Universal ve Gameloft çevrimdışı olarak da her an keyfini çıkarabileceğin sonsuz koşu oyunu Minion Rush'ı sunar! Bir sürü harika mekanda koş, karmaşık tuzaklardan kaçın, kötü karakterle yüzleş ve birbirinden güzel, sapsarı Muzları topla!

Oyun Özellikleri



Giyimini Konuştur
Gru iyi biri olup çıkınca Minyonlar en iyi Gizli Ajan olma işine soyundu! Bu yüzden bir sürü eğlenceli Kostüm tasarladılar, bu kostümler sadece şık değil aynı zamanda ekstra koşma süresi, daha çok Muz toplama ve Mega Minyona dönüşme gibi eşsiz becerilere de sahip!

Minyonlar Dünyanın Her Yerinde
Kötülere Karşı Lig (AVL) genel merkezinde, Vektör'ün ininde veya antik zamanlardan kalma çılgın mekanlarda koşacaksın. Her mekanın aşılması gereken, kendine has engelleri var; o yüzden gözünü dört aç! Hazır olduğunda En Çılgın Muz Odasına girip bulunduğun bölgeden --hatta dünyanın dört yanından-- oyuncularla sonsuz bir koşuda yarışıp, tonla ödül açabileceksin!

Çevrimdışı Maceralar
Bu eğlenceli oyun Wi-Fi olmadan da oynanabilir, yani oyunun ana özelliklerinin keyfini istediğin zaman istediğin yerde çıkarabilirsin.
Tam sürüm
------------------
Sınırsız para hilesi
-------------------
















Yorum Gönder

0 Yorumlar