Toca Life World Apk 1.56.0 Mod İndir – Tüm Bölümler Açık

                                                     Toca Life World Apk 1.56.0 Mod İndir


Toca Life World Apk 1.56.0 Mod İndir – Tüm Bölümler Açık Toca Boca tarafından geliştirilen ve Google Play’de ücretsiz olarak yayınlanan fakat içeriğinde satın almaların bulunduğu bir android simülasyon ve rol yapma oyunudur.

toca-life-world

Toca Life World APK, kendi dünyanızı oluşturup istediğiniz senaryoyu oynayabileceğiniz bir android oyundur. Toca Life uygulamalarının tamamını tek bir oyunda toplamışlar. Artık tüm Toca Life oyunlarını tek oyundan oynayabileceksiniz. Toca Life en sevdiğiniz karakterlerle dilediğiniz ortamda ve mekanda hikaye oluşturmanıza ve oynamanıza olanak sağlıyor. Kuaförlük, hastanede doktorluk, patronluk gibi birçok karaktere bürünebiliyorsunuz. Uygulama içerisinde kuaför, alışveriş merkezi, apartman dairesi ve restaurant gibi 8 farklı mekan bulunuyor. Ayrıca 39 dahili karakter bulunuyor. Daha fazla karakter ve mekan isterseniz indirme yaparak 50’den fazla mekan ve 300’den fazla karakter hatta 125’ten fazla evcil hayvana erişebilirsiniz. Kilitler açık hileli olduğu için tüm bu satın almalara ücretsiz erişebilirsiniz.

toca-life-world

Toca Life World APK, Google Play’de 200 milyondan fazla indirme almış oyunlar bütünüdür. Android 4.4 ve üzeri tüm cihazlarda sorunsuz çalışan oyunun, Play store puanı ise 4,4 olarak belirlenmiş. Toca Boca daha önce birçok oyun çıkarmış ve bunları şimdi bir araya toplamış. Oldukça keyifli olan bu oyunları tek bir oyunda toplamak oldukça güzel olmuş diyebilirim. Hemen aşağıdan ücretsiz ve hileli olarak indirip deneyebilirsiniz.

 

 

  • KURULUM

  • APK indirin ve kurun.
    Oyunu açın.
  • MOD BİLGİSİ

  • Tüm Haritalar Açık
    Tüm Evler ve Mobilyalar Açık
    Tüm Karakterler Açık
    Oyunu ilk defa açtığınızda tüm haritalar açılacak. Biraz zaman alacak açılması. Açıldıktan sonra oyunu kapatın ve tekrar açıp saveden devam edin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar