WhatsApp Plus APK İndir v2.22.23.84 – ARALIK 2022

                                                                 WHATSAPP PLUS APK

WhatsApp Plus APK İndir v2.22.23.84 – ARALIK 2022 Antiban, Gizlilik Modu ile sizlere olabildiğince en temiz ve sade haliyle ban yemeyeceğiniz bir Whatsapp sunmak istedim. Umarım işinizi görür. Whatsapp Plus veya GBWhatsapp gibi sürekli sorun yaşamazsınız.

Basit. Kaliteli. Güvenli.

WhatsApp Plus APK son sürüm, Google Play’de yayınlanan bu uygulamanın tam adıdır ve uzun zaman önce indirilen 1 milyardan fazla kilometre taşına resmen dokundu. Şimdiye kadar, belki de bu sayı o zamanı aştı. Bunu, Android ve iOS’ta tüm kişilere mesaj göndermek veya yapmak için kullanabilirsiniz. On yıldır piyasaya sürülmesine rağmen, büyümeye devam ediyor ve kullanıcılara yeni ve güçlü özellikler sunuyor. Ayrıca uygulamanın bazı sınırlamaları olduğu için hala memnun değilseniz, çevrimiçi yayınlanan ücretsiz sürümleri tekrar indirebilirsiniz. Aslında, kullanıcıların basitçe metin yazması, küçük ve basit miktarlarda bilgi iletmesi gerekli değildir. Bu kadar az talep için zaten yeterli.

whatsapp-mod

Birçok kişinin bildiği gibi Whatsapp, insanları birbirine bağlamak için interneti kullanan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır. 4G / 3G / 2G / EDGE veya varsa Wi-Fi, bu uygulamanın çalışması ve arkadaşlarınıza ve ailenize arama yapması için gereken tüm temel unsurlardır. O zamandan beri en sevilen formlardan biri haline geldi, temelde kullandığınız süreçte biraz ek yükü olmayacak. “WhatsApp Messenger” ı indirip kullanıyor olsanız bile fazladan herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. Sevdikleriniz için Arama aracını dünyanın herhangi bir ülkesinde kullansanız bile, size maliyeti yoktur. Her şey basitçe sahip olduğunuz internet bağlantısı ile çözülür.

Bu uygulamanın en göze çarpan özelliği mesajlaşma ve aramadır. Ayrıca, kullanıcıların tüm kaynaklardan fotoğraf, video, belge ve sesli mesaj gönderip almasına izin verilir. Bu multimedya bağlantısı, kullanıcıların düşmandan maksimum miktarda bilgi almasını sağlayacaktır. Bununla birlikte, uygulamanın, değiştirmek istediğiniz ortam boyutunda bir sınırı olacaktır. Sadece basit bilgi göndermek istiyorsanız, bu sınır sorun değildir. Ancak bazen mesaj bölümüne çok sayıda fotoğraf ve video göndermek istersiniz, belki de istemezsiniz.

Whatsapp Plus APK Mod Özellikleri:

  1. Antiban özelliğiyle Whatsapp sunucularından kesinlikle engel yemezsiniz.
  2. Uygulamayı modlarken Google Play Sürümü temel alınıyor.
  3. WhatsApp Plus’ta duyduğunuz ve bildiğiniz tüm gizlilik özellikleri aktif edildi.
  4. Tamamen orijinal Whatsapp görünümü temel alınmıştır. Bu sayede modlu Whatsapp kullandığınızı kimse anlamayacak.
  5. Tüm Gizlilik Modları Mevcut: Son Görülme Gizleme, Durum Görme Gizleme, Mavi Tik, Çift Tik, Yazıyor… Kapatma, Silinen Mesajı Görme  (Anti-Revoke), Durum Gizleme
  6. Yeni Sohbet butonu daha düzenli hale getirildi.
  7. Durum İndirme özelliği eklendi.
  8. Karanlık Mod özelliği ile geceleri gözünüzü yormayacak.
  9. SMS Onaylama Sorunu Çözüldü.
  • KURULUM

  • APK indirin ve kurun.
    Uygulamayı açın.
  • MOD BİLGİSİ

  • Modlanmış Sürüm
    WhatsAppGO 0.22.12L sürümüdür.

Yorum Gönder

0 Yorumlar